Småspeider 3.- 4. klasse

Småspeidere har møter på mandager kl 17:30-19:00
Program for hele høsten ligger lengre nede på siden.
Følg med her på kalenderen her på nettsiden, og på Facebook Småspeiderflokken i Lillesand Speidergruppe og på Lillesand speidergruppe.

NY SPEIDER?: Meld deg inn via dette skjemaet, så settes du opp på venteliste: REGISTRERINGSSKJEMA

VIL DU BLI SPEIDERLEDER? Vi vil gjerne høre fra deg hvis du vil hjelpe på møter og turer. Vi trenger flere voksne, slik at kan ta inn flere barn i speideren. Ta kontakt: post@lillesandspeider.com

 

Kalender for småspeiderflokken

Det blir ukentlige speidermøter for alle enheter denne høsten. Dessverre er vi ikke helt tilbake til normalen, og en forutsetting for at vi skal kunne treffes på fysiske møter, er at vi nøye følger smittevernregler som er basert på råd fra FHI og Norges speiderforbund. Dette innebærer blant annet at vi skal være maksimalt 20 personer på speidermøtene. Aktivitetene vil foregå mest mulig i små grupper (patruljer), og foreløpig planlegger vi ikke store fellesarrangement for hele gruppa. Men speideraktivitetene blir ikke mindre moro av den grunn. Vi gleder oss til en aktiv og spennende speiderhøst!

Om småspeidere: Småspeidere er speidere i aldersgruppen 3.-4. klasse. Småspeidergruppa kalles for «flokken». Hver flokk er delt inn i flere kull. Småspeiderne er mye utendørs på møtene. Vi lærer om mye forskjellig og blir vant til å samarbeide, vi leker og bruker alle sansene våre.

Småspeiderne har sine møter på mandager kl. 17.30 – 19.00.

 

Ledere i Småspeiderflokken

Jan-Erik Berntsen

Småspeider enhetsleder
Mobil: 95160003