Småspeider 3.- 4. klasse

Ukens utfordring: Barkebåt-seilas!

Lag en barkebåt. Repeter knivreglene
Sjøsett båten og ta årets første bad?

Oppgaven bidrar til knivmerket som du kan ta hjemme
LES OM UKAS UTFORDRING HER

Småspeidermøter videre denne våren?

Etter 11. mai har man myknet opp retningslinjene ved fysiske møter, og det blir mulig å treffes i mindre grupper. Imidlertid er det fremdeles viktig å holde avstand. Så lenge man har krav til avstand mellom speiderne, så har vi innsett at det blir krevende å gjennomføre ukentlige speidermøter for småspeiderne denne våren. Vi planlegger imidlertid en eller annen form for avslutning, hvor vi kan greie å holde avstandskravene.  Vi kommer tilbake til tid og sted.

Kalender for flokken

Speideraktiviteter uke for uke:

Ta et valgfritt speidermerke hjemme:

Nå er tiden for å fylle speiderskjorta med merker! Her er forslag til merker du kan ta hjemme, med en voksen som veileder (og godkjenner):

Last ned speidermerker for Småspeidere

Mere hjemmespeiding!

På denne siden finner du flere forslag til Hjemmespeiding.
Det er lov å prøve seg på alle aktiviteter (også de som er for andre aldersgrupper)

 

På grunn av koronakrisen har speidergruppa stanset alle fysiske møter fra og med 13. mars. Speidingen har i denne perioden foregått som «Hjemmespeiding». Etter 11. mai har man myknet opp retningslinjene for fysiske møter, og det blir mulig å treffes i mindre grupper. Imidlertid er det fremdeles viktig å holde avstand. Så lenge man har krav til avstand mellom speiderne, så har vi innsett at det blir krevende å gjennomføre ukentlige speidermøter for desmåspeiderne denne våren. Vi planlegger imidlertid en eller annen form for avslutning, hvor vi kan greie å holde avstandskravene.  Vi kommer tilbake til tid og sted.

Vi håper at alle småspeidere følger med på nettsiden, og gjør mye god speiding hjemme og ute i skogen.
Hver uke legger vi ut en ny speideraktivitet for småspeidere i kalenderen, som de kan gjennomføre hjemme alene, eller sammen med mamma og pappa.

Følg med i kalenderen !

…………………………………………………

Om småspeidere: Småspeidere er speidere i aldersgruppen 3.-4. klasse. Småspeidergruppa kalles for «flokken». Hver flokk er delt inn i flere kull. Småspeiderne er mye utendørs på møtene. Vi lærer om mye forskjellig og blir vant til å samarbeide, vi leker og bruker alle sansene våre.

Småspeiderne har sine møter på mandager kl. 17.30 – 19.00.

LAST NED PROGRAM VÅR 2020

Ledere i Småspeiderflokken

Jan-Erik Berntsen

Småspeider leder
Mobil: 95160003

Monica Steinsvik

Småspeider leder
Mobil: 90507176

Tone Falkenhaug

Gruppeleder
tonef@hi.no Telefon: +47 97521662 Mobil: +47 97521662