Stifinner 5.- 7. klasse

Stifinnere har møter på tirsdager kl 17:30
Vi er mange stifinnere, og på grunn av smittevern har vi valgt å dele Stifinnerne  i to grupper som møtes på to ulike plasser hver tirsdag.
Sjekk derfor nøye hvor din patrulje skal møtes: i kalenderen her på nettsiden og på facebook: https://www.facebook.com/groups/163603990445715/

  • 5.-klasse gutter (Aspirantene). Ledere: Kristin, Monica. kl 17:30-19:00
  • 6.-7. klasse (patrulje Jerv og Svane). Ledere: Steffi, Kurt-Arne. kl 17:30-19:30

Se kontaktinfo til lederne helt nederst på denne siden!

NY SPEIDER?: Meld deg inn via dette skjemaet, så settes du opp på venteliste: REGISTRERINGSSKJEMA

VIL DU BLI SPEIDERLEDER? Vi vil gjerne høre fra deg hvis du vil hjelpe på møter og turer. Vi trenger flere voksne, slik at kan ta inn flere barn i speideren. Ta kontakt: post@lillesandspeider.com

Kalender for Stifinner

Det blir ukentlige speidermøter for alle enheter denne høsten. Desverre er vi ikke helt tilbake til normalen, og en forutsetting for at vi skal kunne treffes på fysiske møter, er at vi nøye følger smittevernregler som er basert på råd fra FHI og Norges speiderforbund. Dette innebærer blandt annet at vi skal være maksimalt 20 personer på speidermøtene. Aktivitetene vil foregå mest mulig i små grupper (patruljer), og foreløpig planlegger vi ikke store fellesarrangement for hele gruppa. Men speideraktivitetene blir ikke mindre moro av den grunn. VI gleder oss til en aktiv og spennende speiderhøst!

Om Stifinnere

Stifinnere er speidere i 5. -7. klassetrinn.
Stifinnere har møter på tirsdager kl 18:00-20:00.

Troppen: Stifinnere (5.-7. klasse) og Vandrere (8.-10. klasse) kalles samlet for troppen. Noen av møtene er felles for hele troppen.

Ordet stifinner illustrerer at denne aldersgruppen begynner virkelig å følge speiderveien og tilegne seg kunnskaper og ferdigheter som er viktige for å klare seg som speider.
Les mere om hva det vil si å være Stifinner.

Ledere i Stifinner

Kurt Arne Thomassen

Stifinner leder, Roverlaget
Mobil: 94175793

Monica Steinsvik

Stifinner leder
Mobil: 90507176