Bever 1.–2. klasse

Beverspeiderne har møter på mandager kl 18:00-19:00 eller 17:30-19:00. Tidspunkt for oppmøte kan variere, så sjekk kalenderen hver gang!

Se program lenger nede på denne siden, eller følg denne linken: BEVERKALENDER
NB! Vi tar forbehold om endringer.

LEDERE: Ledere for Beverspeiderne våren 2024 er Beate Andreassen og Bente Tellefsen. Kontaktinformasjon til leder finner du lenger nede på siden

NY SPEIDER?: Meld deg inn via dette skjemaet, så settes du opp på venteliste: REGISTRERINGSSKJEMA

VIL DU BLI SPEIDERLEDER? Vi vil gjerne høre fra deg hvis du vil hjelpe på møter og turer. Vi trenger flere voksne, slik at kan ta inn flere barn i speideren. Ta kontakt: lillesand@speiding.no

Kalender for beverkolonien

Om Beverspeiding

Lillesand speidergruppe gir tilbud om å starte som speider allerede som 6-åring. Bevergruppa består av jenter og gutter i 1. og 2. klasse. På speidermøtene er det lek, opplevelser, fellesskap og vennskap som gjelder. Du lærer nye ferdigheter først og fremst gjennom morsomme aktiviteter og oppgaver. Noen ganger er dere kanskje ute i skogen og tenner bål sammen, synger eller hører på eventyr. Du får også ta speidermerkene for beverspeidere!

Det er alltid kompetente, trygge, voksne speiderledere sammen med beverspeiderne. Gjennom opplevelse av fellesskapet i beverkolonien starter den enkeltes utvikling av ansvarsfølelse og selvstendighet.

Les mere om hva det vil si å være Bever.

Ledere i Beverkolonien