Smittevernregler i Lillesand Speidergruppe

25 mai, 2020 av Lillesand speidergruppe

Speidergruppa har utarbeidet regler som gjelder ved fysiske speidermøter denne våren. Speideren skal være et trygt og godt sted å være. Det kjenner vi oss trygge på at vi skal får til, ved hjelp av patruljesystemet og de gjeldende retningslinjene for smittevern, samt sunn fornuft.  Vi legger opp aktivitetene i tråd med anbefalingene fra myndighetene.

Speidermøter

Vi har så smått startet opp med fysiske speidermøter for de eldste speiderne (Stifinner og Vandrer). De yngre speiderne vil dessuten få tilbud om et møte før sommeren som avslutting på en helt spesiell vår.
Vi er veldig glade for at vi kan treffes igjen, men vi er desverre ikke tilbake til normalen… En forutsetting for at vi skal kunne treffes på fysiske møter, er at vi nøye følger smittevernregler som er basert på råd fra FHI og Norges speiderforbund. Vi ber om at alle speidere og foreldre leser dette i god tid før møtet, og at alle speidere følger reglene.

Ta kontakt hvis det er noe du lurer på!

Les om SMITTEVERNREGLER VED SPEIDERMØTER

Speiderhytta

Speiderhytta skal leies ut til sommergjester i sommer. I den forbindelse har vi utarbeidet egne smittevernregler for leietakere og for oss som leier ut. Denne baserer seg på retningslinjer fra FHI, Norges speiderforbund, DNT, Friluftsrådene samt kommuneoverlegen i Lillesand.

Les om SMITTEVERNTILTAK PÅ  SPEIDERHYTTA