Vil du leie speiderhytta i Lillesand i sommer?

20 mai, 2021 av Lillesand speidergruppe

Speiderhytta i Lillesand leies ut på ukesbasis i sommerhalvåret. Speiderhuset ligger flott plassert med nydelig utsikt over blindleia og lillesand havn.  Utleie av speiderhytta er svært viktig  for å dekke drift og vedlikehold av vårt kjære speiderlokale.

Pris: fra 8 000,- til 11 000,-
Se hvilke uker som er ledige: Link til annonse på FINN

Adresse: Batteriheia 5. Kartlink: http://kart.gulesider.no/m/LCsFf

Ønsker du å leie hytta, kontakt utleieansvarlig på epost: bestilling@lillesandspeider.com
eller send inn forespørsel via kontaktskjema HER

Huset er godt utstyrt med vaskemaskin og oppvaskmaskin. To nye bad m toalett (pusset opp i 2015). Et av badene med dusj, vask og toalett tilpasset funksjonshemmede (universell utforming). Kjøkkenet inneholder det meste av utstyr og er velegnet for selvhusholdning.

Soverom 1: dobbeltseng og køyeseng (til 3).
Soverom 2: dobbeltseng
Soverom 3: Køyeseng til 3.
Totalt er det god plass til 2 til 3 familier på til sammen 10 personer. Stuen er stor og har sittegruppe, salong og spiseavdeling med god bordplass.

Direkte utgang fra stuen til stor uteplass. Her er det terrasse med flott utsikt og en liten plen. Nedenfor speiderhuset finner vi en flott barnevennlig offentlig strand.

Det er 3-4 min. gange til sentrum. I bil til Kristiansand dyrepark er det ca 15 minutter. Vi setter pris på at all røyking foregår utendørs og dyr er ikke tillatt. Velkommen til fantastiske Lillesand, den hvite by ved blindleia.