Utsatt oppstart våren 2021

4 januar, 2021 av Lillesand speidergruppe

Godt nytt år, og velkommen til nytt speiderår.
I tråd med nye retningslinjer fra myndighetene og Norges speiderforbund ser vi oss nødt til å utsette oppstart av speideraktivitetene enda en stund. Nåværende restriksjoner varer til og med 19. januar. Vi har derfor valgt å utsette de fysiske speidermøtene enda en uke (se info for de ulike enhetene nedenfor). Det kan komme nye koronatiltak etter den 19. januar, så vi tar forbehold om endringer på kort varsel. Vi ber alle om å følge med her på nettsiden, og på facebook https://www.facebook.com/groups/163603990445715

  • Beverspeidere (1.-2. klasse): Dato kommer senere!
  • Småspeidere (3.-4. klasse): Mandag 25. januar
  • Stifinner gutter (5.klasse): Dato kommer senere!
  • Stifinner, patrulje Jerv og Svane (6.-7. klasse): Dato kommer senere!
  • Vandrer og Rover: Vi håper på oppstart lørdag 23. januar.

En forutsetting for at vi skal kunne treffes på fysiske møter, er at vi nøye følger smittevernregler som er basert på råd fra FHI og Norges speiderforbund. Dette innebærer blandt annet at aktivitene skal holdes utendørs, og at man holder minst 1 meter avstand. Aktivitetene vil foregå mest mulig i små grupper (patruljer), og foreløpig planlegger vi ikke store fellesarrangement for hele gruppa. Men speideraktivitetene blir ikke mindre moro av den grunn.

Vi håper at det skal bli mulig å gjennomføre normale speidermøter utover våren. Lederne har laget et spennende program for alle enhetene og vi kan love at det blir mye å glede seg til!!

Ta kontakt hvis det er noe du lurer på!