Takk til dugnadsgjengen!

8 juni, 2020 av Lillesand speidergruppe

Takk til foreldre og ledere som har klargjort speiderhytta for utleie! I disse koronatider har det vært ekstra utfordrende å gjennomføre den årlige dugnaden på speiderhytta. Speiderhytta eies av Lillesand speidergruppe, og brukes flittig i løpet av året til speidermøter. Men for å dekke de faste, årlige utgiftene på hytta, er vi helt avhengige av leieinntekter i løpet av sommeren. Denne utvasken er derfor en av de viktigste dugnadene som foreldrene gjør for speidergruppa.

På grunn av smittesituasjonen ble det ikke gjennomført en felles dugnad (som kanskje hadde vært koseligere). Istedet har dugnaden foregått over flere kvelder etter påske. Fredag 5. juni ble det siste arbeidet utført. Hytta er nå grundig rengjort innvendig. det er også gjennomført diverse utbedringer -sengehester og nymalt terassegjerde.

Tusen takk til dere som har bidratt til dugnaden denne våren! En spesiell STOOR takk til Gunhild som har deltat på samtlige dugnadskvelder!

Speiderhytta skal leies ut som normalt, på ukesbasis gjennom sommerferien. På grunn av koronasituasjonen er det gjennomført en rekke smitteverntiltak i forbindelse med utleien. Les mere her.