Lag hjemmeleir i Påsken -og få et merke!

4 april, 2020 av Lillesand speidergruppe

Vi oppfordrer både speidere og andre til å være med på denne fine aktiviteten som passer for alle. Påskeuka er en god anledning for alternativt leirliv i år.  Vi oppfordrer alle til å finne fram sovepose og liggeunderlag og bli med på en markering utenom det vanlige. Vi har leir i nærskogen, i hagen, på balkongen, eller under spisebordet, og deler bilder av det med hverandre ved hjelp av emneknaggene #speiding og #hjemmeleir. Aktiviteten hjemmeleir har fått støtte fra Norsk Friluftsliv og Miljødirektoratet.

Gjør slik:

  • Overnatt i hagen, i hengekøye på verandaen, eller under spisebordet. Gjør leir-aktiviteter som kortspill med hodelykt, oppvask for hånd, eller spikking, bare fantasien setter grenser! Inviter gjerne med hele familien!
  • Ta bilder, og send bilde av leiren til din speiderleder (på epost post@lillesandspeider.com eller på facebook). Merk eposten «Hjemmeleir».
  • Alle som deltar får merke etter påske!

Onsdag 8. april er det superfullmåne, det betyr at fullmånen lyser enda sterkere enn ellers, så hvis himmelen er klar da, blir det så lyst at du nesten ikke trenger lykt.

Del også gjerne bildene deres med #speiding og #hjemmeleir.

Vi minner om FHI sin anbefaling om å ikke dra på besøk til hverandre.