Fritidskort og støtte til medlemsskap i speideren

28 januar, 2021 av Lillesand speidergruppe

I disse dager sendes faktura ut for årsmedlemsskap i Norges Speiderforbund. Det finnes flere støtteordninger for å få dekket medlemkontingenten, og andre utgifter i speideren. Alle barn bør ha mulighet for å delta i speideren, uavhengig økonomi. Ingen skal slutte i speideren fordi det er for dyrt! 

FRITIDSKORTET:

Fritidskortet gir en refusjon av utgifter til fritidsaktiviteter (for våren 2021) på maks kr. 600,- pr. barn. Søknad sendes til Lillesand kommune. Les og søk her: https://www.lillesand.kommune.no/fritidskortet.535578.no.html

SPEIDERGRUPAS STØTTEORDNING: «Speiding for alle»

Lillesand speidergruppe har en egen støtteordning gjennom prosjektet «SPEIDING FOR ALLE», som skal hjelpe enkeltspeidere med å dekke utgifter til turer, leir, utstyr samt medlemskontingent. Det skal ikke være nødvendig å bruke mye penger på dyrt friluftstustyr. Speiderne kan låne utstyr og skjorter fra speidergruppas eget lånelager!

Dette kan speidergruppa tilby:

  • Dekke hele eller deler av medlemskontingent i Norges speiderforbund
  • Friluftsutstyr til utlån: Ryggsekk, sovepose, liggeunderlag
  • Speiderdrakt til utlån: Speiderskjorte eller bevergenser
  • Dekke deltageravgift på speiderleir og andre turer

Ta kontakt!

Hvis du har spørsmål eller vil søke om støtte, kan du ta kontakt med leder i din enhet, eller med gruppeleder. Støtten blir gitt anonymt, lederne har taushetsplikt
Tone Falkenhaug
Mob: 97521662
E-post: tonef (@)hi.no

I Lillesand speidergruppe ønsker vi at alle barn skal kunne delta på alle våre aktiviteter, uavhengig av  økonomi. Vi kan legge til rette for dette!