AVLYST: Friluftsskole i høstferien

18 september, 2022 av Lillesand speidergruppe
HØSTFERIENS FLOTTESTE EVENTYR ER AVLYST.
🥹😞Vi beklager at vi ser oss nødt til å avlyse friluftsskolen i lillesand i uke 40 i år. For første gang har vi fått så få påmeldte at vi ikke kan ansatte ungdommer og gjennomføre som planlagt. Vi har kun fått 4 påmeldte, og ingen nye etter 14 september. Altså er det lite som tyder på at vi skulle få mange nye i kommende uke. Vi sender en liten trøstepremie hjem til dem som allerede var påmeldt- for de hadde jo gjort seg fortjent til en hyllest for å være raske med påmeldingen. Vi sender dere refusjon på påmeldingsgebyr,- se også e-post som er sendt til de påmeldte.

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Skole med lek og læring i naturen!
Lillesand speidergruppe arrangerer Friluftsskole i høstferien for barn i alderen 10-13 år. 

  • Når: mandag 3. – torsdag 6. oktober; 08.30-15.30 hver dag
  • Hvor: Lillesand turområder
  • Hvem: Barn i alderen 10-13 år. Både speidere og ikke-speidere er velkommen!
  • Aktiviteter: kanopadling i skogen, fisketur i skjærgården, og «topptur» til fots. Matlaging på bål eller med stormkjøkken. Barna skal lære å bruke kart på tur, spikke med kniv og hugge med øks. Det blir leirslaging med telt og lavvo, +bueskyting og kubb. Det blir også mye tid til lek.

Informasjon: På Friluftsskolens FB-side finner du informasjon og svar på spørsmål: https://www.facebook.com/FriluftsskolenLillesand

Friluftsskolen er et dagtilbud for BÅDE speidere og ikke-speidere! Ta med en venn, og meld deg på! Fyll ut skjema her  Vi setter stor pris på hvis speiderforeldre kan spre dette unike tilbudet til venner og kjente.

Målet med Friluftsskolen er å gi deltakerne en lystbetont introduksjon til friluftsliv. Friluftsskolen skal være et positivt ferietilbud i nærmiljøet og skal legge grunnlag for varige friluftsvaner, og gi barna mestringsfølelse.

Alle aktiviteter blir veiledet av speiderungdom som har lang erfaring med speiding og friluftsliv.

Friluftsskolen arrangeres av Norges speiderforbund i samarbeid med speidere fra Lillesand speidergruppe.