Bli med på speiderleir til sommeren – Agenda21

17 mars, 2021 av Lillesand speidergruppe

I år skulle vi reist langt – vi skulle reist på landsleir sammen med flere tusen andre speidere: Men landsleiren kan ikke gjennomføres som planlagt. Derfor samles ikke alle Norges speidere på en plass i en uke, men på mange ulike lokale leirer over hele landet og utover hele sommerferien!

I Lillesand speidergruppe skal vi ha vår «Agenda 2021»-leir i starten av sommerferien. Vi håper du blir med på en kortreist, bærekraftig og opplevelsesrik uke på leir sammen med andre speidere fra Lillesand.

  • Når: søndag 4. juli til fredag 9. juli 2021
  • Hvor: Slåttholmen, Lillesand
  • Hvem: Lillesand speidergruppe, alle speidere som er ferdig med 5. klasse
  • Hva koster det? 500 kr/speider (søskenmoderasjon 250kr)
  • Påmelding: Send epost til : paamelding_lillesandspeider@outlook.com
  • Frist: 10.04.2021 – men gjør det helst med én gang

Vi kommer til å overnatte i telt, tretelt og hengekøyer. Vi skal ha aktiviteter som på landsleiren. Speiderne skal på patruljehaik (tilpasset speidernes nivå!) og de vil få muligheten til å ta landsleir-merket.

Vi vil gjerne ha med flere voksne! Hvis noen av de voksne der hjemme tenker at en såpass kortreist leir kan være gøy å oppleve, vennligst meld deg som frivillig medhjelper og få tildelt en (eller flere) passende oppgaver. Skjønt om vi setter pris på det så trenger du ikke være med hele tiden – vi blir glade og er takknemlig hvis du kan støtte oss med å ta ansvar for enkeltoppgaver som skysstjeneste, matinnkjøp, opp- og/eller nedrigg m.m. eller kan være med oss på øya i
en kortere periode. Kost og losji på øya inkludert [– dette gjelder ikke besøkende, kun dem som overtar ansvar for oppgaver].

Vi gleder oss masse til denne sommerens leir og håper alle speidere blir med!

Les mere om Agenda21 på nettsiden til Norges speiderforbund: https://agenda2021.no/om-agenda-2021/

Speiderhilsen fra
Lederne i Lillesand speidergruppe

Har du spørsmål? Ta kontakt med Steffi:
Steffi13becker(at)gmail.com eller på tlf.: 90 28 99 65