Vil du leie speiderhytta i Lillesand i sommer?

6 juni, 2024 av Lillesand speidergruppe

Eller kjenner du noen som drømmer om sørlandsferie? Hjelp oss med å spre denne annonsen videre til venner og familie.

Speiderhytta i Lillesand leies ut på ukesbasis i sommerhalvåret. Speiderhuset ligger flott plassert med nydelig utsikt over blindleia og Lillesand havn.  Utleie av speiderhytta er svært viktig  for å dekke drift og vedlikehold av vårt kjære speiderlokale.

Pris: fra 8 000,- til 11 000,-

Adresse: Batteriheia 5. Kartlink: http://kart.gulesider.no/m/LCsFf

Ønsker du å leie hytta, kontakt utleieansvarlig på epost: Speiderhytta@outlook.com 
eller send inn forespørsel via kontaktskjema HER

Huset er godt utstyrt med vaskemaskin og oppvaskmaskin. To nye bad m toalett (pusset opp i 2015). Et av badene med dusj, vask og toalett tilpasset funksjonshemmede (universell utforming). Kjøkkenet inneholder det meste av utstyr og er velegnet for selvhusholdning. Stuen er stor og har sittegruppe, salong og spiseavdeling med god bordplass.

Soverom 1: dobbeltseng og køyeseng (til 3).
Soverom 2: dobbeltseng
Soverom 3: Køyeseng og dobbeltseng.
Totalt er det god plass til 2 – 3 familier på til sammen 10-12 personer. Stuen er stor og har sittegruppe, salong og spiseavdeling med god bordplass.

Direkte utgang fra stuen til stor uteplass (ny terasse 2024) og en liten plen. Flott utsikt over innløpet til Lillesand. Nedenfor speiderhuset finner vi en barnevennlig offentlig strand.

Det er 3-4 min. gange til sentrum. I bil til Kristiansand dyrepark er det ca 15 minutter. Velkommen til fantastiske Lillesand, den hvite by ved Blindleia.